Henkilöstö

Ullakaisassa työskentelee 4 koulutettua vakituista työntekijää. Näin saamme taattua lapselle mukavan ja virikkeelisen päivähoitopäivän.

Työntekijöiden esittely:

Lastenhoitaja Marja-Terttu Ronkainen on naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Kokemusta Ullakaisasta löytyy vuodesta 2003 alkaen.

Päivähoitaja Suvi Ronkainen on  naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.
Suvi  on työskennellyt Ullakaisassa  myös 2003 vuodesta alkaen.

Päivähoitaja Päivi Määttä on uusin Ullakaisan työntekijä. Hän on naimisissa ja 4 lapsen äiti.

Päiväkotiyrittäjänä toimii Riikka Haataja. Koulutukseltaan hän lastentarhanopettaja. Hän on naimisissa ja 3 lasta.
Päiväkotiyrittäjänä kokemusta löytyy  2005 vuodesta alkaen sekä sitä ennen jo työntekijä vuodesta 2003 alkaen.

Henkilökunta

Hoitohenkilökunnan määrä riippuu lapsimäärästä ja suhdelukua ohjaavat päivähoidosta annetut lait ja asetukset.
Kaikki työntekijämme ovat lapsirakkaita ja tulevat hyvin toimeen niin lasten kuin
vanhempienkin kanssa.

Mottomme kuuluu: Lapsi on tärkein juttu!

Päiväkoti Ullakaisa, Kaiterantie 31 A 1, 93600 KUUSAMO, Puh. 0400 929258